Horoscop Leu 2019

Esti Leu si ai vrea sa afli ce iti rezerva astrele in 2019? Atunci citeste randurile de mai jos si vei afla absolut totul.

A crea. A inova. A inventa. A regasi un mai bun echilibru in viata. A se simti bine in propria piele. O casatorie sau un copil. Luarea initiativei mai des. Iata principalele ambitii ale Leului in acest nou an.

Horoscop Leu 2019

2019 va fi un an interesant pentru Leu, cu multe impliniri, atat de plan personal cat si pe plan profesional. O perioada ideala pentru domeniul sentimental, pentru relatiile de familie dar si pentru domeniul profesional. Anul ideal pentru a straluci pe toate planurile, pentru a intreprinde o multime de lucruri si de a incepe o multime de proiecte noi. In Ianuarie si in Februarie trebuie sa te misti mai mult, sa faci mai multe demersuri. Sa stii sa provoci sansa. Aceste luni vor fi in egala masura perfecte pentru a semna unele contracte, pentru a incheia unele acorduri. In Iulie si in August satisfactia personala si implinirea profesionala sunt la ordinea zilei.

Vei avea ocazia in acest an sa iti imbunatatesti bugetul. Anul perfect pentru a-ti modifica activitatea, de a gasi un domeniu nou de activitate. Pentru multi Lei va fi un an excelent doeoarece vor fi solicitati sa lucreze la un proiect deosebit de indraznet si captivant. Cu alte cuvinte, 2019 este un an ideal pentru inovatii, inventii sau pentru a da curs liber aspiratiilor tale. Situatia ta financiara se va imbunatati in acest nou an. Vei fi extrem de multumit de noua ta situatie financiara mai ales spre sfarsitul anului. Oricum tu esti cel care a muncit enorm pentru a o imbuntati.

Compania ta va fi extrem de cautata in aceasta perioada de prietenii tai si nu numai. Vei accepta cu mare placere orice invitatie din partea lor. Pentru Leii in cuplu aceasta perioada este una linistita si fericita. Vei profita de orice ocazie iti iese in cale pentru a petrece timp in compania partenerului de viata. Pentru unii Lei 2019 inseamna oficializarea relatiei. Altii vor astepta un copil. Leii celibatari vor emana un farmec enorm. In concluzie, astrele te vor ajuta sa iti pastrezi echilibrul in acest nou an, te vei simti in forma maxima.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.