Igiena este un factor esential in salonul de cosmetica

Cearceaf de unica folosinta

Atunci cand mergem intr-un centru spa sau la un salon de cosmetica sau masaj ne lasam cu incredere pe mana personalului calificat si ne asteptam sa avem parte de o experienta relaxanta, benefica pentru spiritul si trupul nostru. Totusi, trebuie ca si noi in calitate de clienti sa observam anumite detalii si sa cerem lamuriri daca nu suntem convinsi de anumite aspecte.
Astfel, daca ne referim la un serviciu de manichiura si pedichiura, trebuie sa observam ca instrumentarul este desigilat sau sterilizat chiar in fata noastra, iar daca nu se intampla acest lucru, avem dreptul de a intreba care este procedura si cum putem fi siguri ca nu ne este pusa in pericol sanatatea. Trebuie sa fim mereu informati si sa stim ce este necesar sa facem pentru a ne proteja.
De asemenea, salonul de cosmetica si masaj trebuie sa foloseasca dupa fiecare client un cearceaf de unica folosinta pe bancheta de masaj, care sa fie si acesta inlocuit sub privirile noastre, pentru a ne asigura de curatenia si modul igienic de lucru. Nicio ustensila nu se foloseste de la o persoana la alta, fara a fi in prealabil curata sau chiar sterilizata, iar saloanele mari si cu un anumit renume cunosc acest lucru, de aceea isi procura mereu materialele si gama de consumabile SPA de la cei mai de incredere furnizori, precum Spamed. Aceasta este o companie specializata in furnizarea unei mari diversitati de materiale de unica folosinta si consumabile destinate centrelor care folosesc in mod frecvent aceste produse, de la hoteluri pana la centre spa si de la unitati medicale pana la saloane de infrumusetare. Toate acestea au in comun mentinerea unei igiene corespunzatoare pentru a nu pune in pericol sanatatea clientilor si pacientilor si din acest motiv trebuie sa ofere instrumentarul adecvat activitatilor lor. Toate aceste articole sunt disponibile pe site-ul spamed.ro.
Calitatea serviciilor sta in detalii, iar standardele de igiena si confort trebuie sa fie la cel mai inalt nivel in spatiile in care se desfasoara acestea. Ar trebui ca niciun astfel de centru sa nu faca rabat de la calitate, pentru ca altfel pune in pericol sanatatea clientilor si confortul acestora, lucruri ce pot duce la urmari grave pentru ambele parti.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.