Intretinerea generala a masinii la Nord Garage

Intretinerea permanenta a masinii este esentiala pentru performanta masinii pe parcursul fiecarui sezon din an. Cel mai bun motiv pentru care unele masini nu au o durata lunga de viata este faptul ca nu au parte de intretinerea corespunzatoare in mod regulat. La Nord Garage, service auto autorizat in Bucuresti, s-a constatat ca:

  • 25% dintre masini au un nivel redus de ulei sau acesta este uzat.

  • 18% dintre masini au fitre de aer uzate sau murdare.

  • 17% dintre masini un un nivel scazut al uleiului de racire.

  • 89% dintre masini au nevoie de o revizie generala.

Soferii care ignora nevoile automobilului vor plati mai scump pentru imbunatatirea starii masinii. daca v-ati intrebat vreodata ce nevoi de intretinere are masina sau cat de des ar trebui ar trebui sa o vada un specialist, iata cateva idei:

  • O data la doua-trei saptamani ar trebui verificat ce indica luminile din bord, functionalitatea farurilor si a semnalizarilor, nivelul uleiului de motor, inspectia anvelopelor (daca prezinta aer sau au suferit deteriorari).

  • O data la 3 luni sau dupa aproximativ 5000 km ar fi indicat a se verifica nivelul lichidului de transmisie, bateriile, cablurile, curelele, furtunurile, luminile exterioare si interioare, lichidul de servodirectie, starea generala a pneurilor, schimbarea filtrului de aer si a uleiului de motor.

  • Anual sau la fiecare 20000 km ar trebui inlocuite placutele de frana si filtrul de aer si lichidul de racire. De asemenea, ar fi cazul echilibrarii directiei si suspensiei si alinierii rotilor.

Reparatii de masini la cele mai inalte standarde doar pe nordgarage.ro!

Atunci cand vine vremea sa verificati sau sa reparati masina, profesionistii reparatii de masini din Bucuresti de la service-ul Nord Garage, va pot oferi un ajutor specializat. Doar un mecanic certificat si calificat va poate asigura ca masina functioneaza corespunzator, asa ca nu ezitati sa va lasati masina pe cele mai bune maini! Accesanti www.nordgarage.ro si bucurati-va de toate serviciile si promotiile puse la dispozitie!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.