Invata-ti copilul a doua limba

Esti impresionat de faptul ca multi dintre tinerii adolescenti deja stiu sa vorbeasca fluent doua limbi straine si vrei acelasi lucru pentru copilul tau? Iata cateva indicatii care sa va ajute sa ii deschideti celui mic interesul pentru limbile straine, ajutandu-l astfel sa aiba o imaginatie mai bogata si sa fie mai flexibili in gandire.

        Fiecare copiul se naste cu abilitatea de a imita sunetele oricarei limbi. Pana la aproximativ 10 luni, acesta inregistreaza sunetele pe care le aude in mod frecvent si incearca apoi sa le redea, deprinzand primele abilitati de limbaj. Daca doriti ca cel mic sa stie o a doua limba, trebuie sa vorbiti din timp in jurul lui cuvinte si in romana si in engleza, spre exemplu, daca aceasta este limba dorita.

        Daca nu ati inceput din timp, atunci cel mai bine este sa asteptati pana la varsta de 2 ani si sa mergeti cu cel mic la cursuri de specialitate, in cadrul gradinitei. Cea mai buna alegere o reprezinta gradinita care va pune la dispozitie vorbitori nativi, pentru a invata cuvintele si frazele in mod corespunzator. La varsta de 2-3 ani va trebui sa oferiti zilnic nu mai mult de 90 de minute de lectii, pentru a nu il obosi psihic sau a nu ii crea confuzii. Iar daca doriti, puteti chiar sa achizitionati pentru acesta jucarii de copii cu inregistrari in engleza, precum sunt cartile cu povesti, sau carduri cu imagini pentru vocabularul de baza. Pe acestea le puteti gasi pe site-ul noisibebe.ro. Tot acolo veti putea sa achizitionati si pentru dumneavoastra produse de ingrijire speciale pentru mamici, precum pompa de san si multe altele.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.