Investitie in dezvoltarea personala, la preturi de anticariat

Chiar daca lumea contemporana este intr-o perpetua forfota si timpul pentru lectura a scazut considerabil, sunt foarte multe persoane care nu lasa sa trece o zi fara a citi cateva pagini dintr-o lucrare de dezvoltare personala.

Este minimum de efort pe care considera ca il pot face, pe langa toate celelalte posibilitati de perfectionare aflate astazi la dispozitia doritorilor. Dar, ca in multe cazuri, pomul laudat vine cu dezavantajul unui pret ridicat.

Printre Carti, un anticariat de carti ofera o serie de titluri cautate si vandute ca bestseller international, insa la preturi mici, convenabile oricarui buzunar. Aflate in stare buna, lucrarile sunt valoroase pentru doza de invatatura propusa de experienta autorilor.

Comunicare, negociere, antreprenoriat, leadership

Navigand in categoria “Dezvoltare personala”, utilizatorul gaseste aproape trei sute de titluri utile micilor intreprinzatori, antreprenorilor la inceput de drum, celor care doresc sa se reprofileze si sa isi dezvolte cariera in alt domeniu. Nu lipsesc principiile de baza ale marketingului, vanzarilor, atat online, cat si fata in fata, relatiile publice si strategiile de branding.

Sunt foarte multe lucrari aparute dupa anul 2000, atat povesti de viata ale unor personalitati ale lumii afacerilor cum sunt Steve Jobs si Donald Trump, cat si idei si stategii generale pe care cititorii le pot folosi in dezvoltarea propriilor afaceri si in evolutia personala. Sunt carti ieftine, dar cu valoare deosebita in ceea ce priveste continutul si utilitatea lor.

Anticariat de carti | reduceri la carti in anticariat | PrintreCarti.ro

Anticariat de carti

Cu cat mai multe pareri si idei, cu atat mai bine!

Avantajul achizitionarii de carti din anticariat, de exemplu PrintreCarti.ro este ca doritorul nu trebuie sa se opreasca la unul sau doua titluri, cum ar face intr-o librarie. Pretul redus al cartilor permite cumpararea de pachete mai mari, ceea ce inseamna mai multe idei, mai multe pareri, mai multe sfaturi de viata.

Dintre acestea, cititorul le poate alege pe cele care i se potrivesc, se poate identifica cu povestile si experienta de viata, de antreprenoriat si leadership care se aseamana cel mai mult cu propria poveste.

Periodic, clientii pot beneficia de reduceri la carti in anticariat, precum si de posibilitatea gratuitatii transportului prin curier, la comenzi peste 199 lei.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.