Metode simple de a schimba aspectul casei

Daca tot a sosit vremea pentru hidroizolatii si termoizolatii, iar cei de la www.hidroizolatii-conduraru.ro au facut o treaba buna, poate ca e momentul sa profitati de deranjul din casa pentru a mai face cateva schimbari simple de aspect. Cel mai usor si rapid ar fi sa va revopsiti locuinta si sa alegeti niste culori noi, care sa ii schimbe cu totul aspectul.

Hidroizolatii

In alegerea culorii trebuie sa fiti atenti la mai multe detalii, printre are si la dimensiunea casei. Nu este de mirare cand vedeti constructii grandioase, mari, care sunt vopsite in culori deschise sau chiar alb. Culorile deschise fac o cladire sa para mai mare, iar albul este culoarea preferata pentru arhitectura traditionala. Si din cate stiti, una dintre cele mai faimoase cladiri din lume, Casa Alba din Washington DC chiar poarta si numele culorii. Puteti sa va faceti locuinta sa para mai mare si cu mai multa demnitate daca o faceti alba sau alegeti o culoare pala.

Accente intunecate pot face casa sa para mai mica, insa vor atrage atentia asupra detaliilor. Aceasta tehnica a fost folosita foarte mult pentru exterioare.

Culorile contrastante vor atrage atentia la detaliile arhitecturale. Dar contrastele extreme insa vor distrage atentia de la detalii. Pentru a fi in siguranta, luati in cosniderare sa pastrati o singura familie de culoare. Pentru unele accente, incercati sa utilizati o nuanta mai inchisa sau mai deschisa in loc de o culoare diferita.

O explozie de o singura culoare doar pe o parte din casa poate da un aspect dezechilibrat. Straduiti-va sa echilibrati culorile pe intreaga cladire.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.