Sam Smith – o surpriza uriasa pentru piata muzicala internationala

Artistul a reusit sa scoata hituri cu care a castigat un numar mare de fani. Smith a devenit mult mai cunoscut publicului dupa colaborarea cu cei de la Naughty Boy pentru faimoasa piesa “La La La”. Dupa succesul inregistrat, acesta a lansat si melodia “I’m not the only one”, care s-a bucurat de o atentie la fel de mare.

Una dintre piesele de succes este “Stay with me”. Videoclipul piesei il prezinta pe artist plimbandu-se prin oras si cantand. Trebuie sa recunoastem ca ideea nu este tocmai una originala, iar contextul este chiar simplist, dar artistul a preferat o varianta clasica, avand in vedere ca restul clipurilor au fost complexe, iar in ele au aparut actori.

Melodia este una de dragoste si multi au spus ca ar fi dedicata unei anumite persoane in special, mai ales dupa ce Smith a recunoscut public ca este gay.

Insa, pana in acest moment informatiile au ramas la statiul de rumori, artistul nefacand comentarii suplimentare.

De asemenea, acesta a recunoscut intr-un interviu faptul ca incerca sa ajunga la nivelul de performanta vocala a artistelor feminine pe care le admira, precum Amy Winehouse sau Lady Gaga. Acesta a adaugat ca le asculta constant piesele si le urmareste din punct de vedere vocal si tehnic. Raspunsul sau a venit ca urmare a remarcilor in privinta vocii sale placute si a faptului ca poate atinge note inalte, performata greu de atins de un barbat.

Sam Smith mosteneste talentul din familie, avand in vedere ca este verisorul lui Lily Allen si al actorului Alfie Allen, amandoi celebri in Marea Britanie.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.