Tribulus terrestris – planta care ajuta barbatii si le sporeste nivelul testosteronului

Unul din cele mai mari avantaje ale unui barbat, prin care acesta isi poate dovedi barbatia este testosteronul, hormonul masculinitatii, care influenteaza deopotriva performantele fizice si sexuale si este un adevarat simbol al barbatiei.

Una din cele mai bune plante folosite pentru a creste nivelul testosteronului. Tribulus terrestris este o planta ce iubeste caldura, creste in anumite zone de pe planeta, inclusiv pe plaiuri mioritice, fiind cunoscuta si sub numele de coltii babei, avand flori mici si galbene si fructe neobisnuite ca si forma.

Tribulus terrestris are in compozitie o serie de substante si de elemente active ce nu se gasesc in nicio alta planta sau aliment, fiind recomandata inclusiv barbatilor cu probleme de potenta.

Tribulus terrestris imbunatateste performantele sportive

Una din principalele intrebuintari ale plantei face referire la imbunatatirea performantelor sportive. Suplimentele cu tribulus terrestris sunt ideale pentru cei ce practica sport la nivel profesionist. Pentru barbatii care nu cunosc exact efectele acestei plante in ceea ce priveste performanta sportiva, acestea includ:

  • cresterea fortei musculare;
  • sporirea nivelului de rezistenta la efort;
  • imbunatatirea nivelului de energie;
  • recuperarea rapida a muschilor dupa efort fizic sustinut;
  • cresterea masei musculare.

Tribulus terrestris imbunatateste performantele sexuale

Pe langa performantele sportive, tribulus terrestris imbunatateste si performantele sexuale, acolo unde este necesar. Aceasta planta ajuta la reglarea si la cresterea nivelului de testosteron, fiind folosit si pentru:

  • cresterea apetitului sexual;
  • combaterea ejacularii precoce;
  • prelungirea erectiei;
  • cresterea numarului sau cantitatii de spermatozoizi.

In plus, aceasta planta poate fi intrebuintata si pentru a combate impotenta si infertilitatea deopotriva la barbati si la femei si pentru a ameliora simptomele specifice menopauzei.

Cum se administreaza tribulus terrestris si cui ii este contraindicat?

Tribulus terrestris este o planta ce poate fi regasita in farmaciile naturiste si nu numai sub forma de pulbere, tinctura, capsule sau alte preparate. Suplimentele cu tribulus terrestris influenteaza productia de testosteron si de aceea este foarte important ca persoanele ce urmeaza sa le consume sa nu sufere de cancer de prostata, de diabet sau de cancer la san.

In plus, aceste suplimente se administreaza conform indicatiilor de pe ambalaj si in niciun caz in doza mai ridicata sau in cazul in care pacientii nu primesc acordul medicului.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.