Vacanta in Emiratele Arabe Unite – 3 cele mai bune statiuni cu plaja

Multi oameni asociaza vacantele in Emiratele Arabe Unite cu hoteluri scumpe de lux si cumparaturi, dar cum ramane cu plajele? Sunt in fiecare emirat, dar nivelul de servicii din fiecare dintre ele este diferit.

In emiratele bogate sunt regiuni in care industria turismului se dezvolta continuu. Ei bine, inima turismului sunt Dubai, Abu Dhabi, Sharjah. Datorita climei lor calde si a locatiei geografice convenabile, toate cele 7 emirate au acces la mare.

  • Dubai

Care oras din Emiratele Arabe Unite combina perfect o vacanta la plaja cu tururi de vizitare a obiectivelor turistice si cumparaturi? Desigur, Dubai. Un loc unic unde turistii pot gasi tot ce au nevoie pentru o vacanta: plaje, servicii excelente, divertisment si atractii.

Daca scopul principal al vizitei in Dubai este o vacanta la plaja, este recomandata zona Jumeirah. Exista plaje lungi curate, cu infrastructura dezvoltata, pe fundal se afla hotelul Burj Al Arab, iar la mica distanta de hotel un mare parc acvatic Atlantis. De asemenea, zona de plaja luxoasa din Dubai – Marina Beach, care este numita Manhattanul local, cu cladiri inalte din sticla, iahturi scumpe, arata foarte impresionant.

  • Abu Dhabi

Aici exista toate conditiile pentru a avea o vacanta grozava – cu plaje curate, aceeasi infrastructura bine pusa la punct – totul este in apropiere. Orasul este modern, cu nimic mai prejos decat Dubai: cu zgarie-nori, centre comerciale, exista locuri de plecat in excursii.

Abu Dhabi este un oras mai linistit in comparatie cu Dubai, sunt mai putini turisti, mai putine ambuteiaje, nu exista interdictii stricte in codul vestimentar. Intrarea lina in apa de pe plaje este perfecta pentru familiile cu copii.

  • Sharjah

Capitala culturala a Emiratelor Arabe Unite – orasul este foarte calm, cu multa verdeata, fara forfota pe strazi, un loc grozav de relaxare cu copiii. Toate atractiile sunt aproape una de alta. Sharjah este cel mai aproape de Dubai, asa ca pentru o schimbare si varietate, se poate merge cu usurinta in emiratele vecine pentru o excursie de o zi.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.