Vopsit Balayage – tehnica moderna pentru transformarea parului

Vopsitul parului este o metoda de a schimba culoarea acestuia sau de a acoperi firele albe, iar vopsitul Balayage in Bucuresti a capatat o popularitate uimitoare. Aceasta metoda de transformare a parului este preferata de tot mai multe doamne si domnisoare care isi doresc o schimbare de look fara sa afecteze firul de par.

Ce este special la tehnica Balayage?

Aceasta tehnica de vopsire permite obtinerea unui aspect natural al parului, cu reflexii luminoase. Metoda presupune vopsirea parului cu mana libera, termenul provenind din cuvantul frantuzesc pentru verbul “a matura”. Vopseaua se aplica pe suvitele de par, iar la final trebuie sa se obtina un efect de imbinare naturala cu restul parului.

Fiind o modalitate de vopsire a parului care necesita indemanare si rabdare, aceasta nu poate fi efectuata acasa. Este nevoie de cineva instruit care are experienta in vopsirea parului si care e gata sa ofere oricui transformarea pe care si-o doreste, asa cum o fac profesionistii de la FreeStyleBeauty.ro.

Cine se poate vopsi in stilul Balayage?

Balayage este o solutie de vopsire a parului potrivita pentru oricine isi doreste o schimbare de look moderna, care implica pastrarea aspectului natural al parului. Pictarea manuala a suvitelor ajuta la obtinerea unui rezultat final atragator si la crearea unui contrast subtil, dar de impact. In tendintele de infrumusetare a parului, pe langa tehnica Balayage se cauta si peruci din par natural.

Vopsit Balayage in Bucuresti | Peruci din par natural | FreeStyleBeauty.ro

vopsit Balayage in Bucuresti

Desi multe persoane sustin ca vopsirea parului are efecte negative, noile tehnologii moderne si compozitiile s-au schimbat semnificativ astfel incat nu mai reprezinta un pericol pentru firul de par natural. Vopsitul este o metoda accesibila de imbunatatire a aspectului si oricine se poate bucura de cele mai noi tehnici, care nu necesita aplicarea unei cantitati excesive de vopsea.

Cum se intretine vopsitul Balayage?

Dupa alegerea acestei tehnici de vopsire, importanta este si intretinerea. In functie de culoarea aleasa, e posibil sa fie nevoie de o revopsire a radacinilor la cateva luni. Daca in schimb tehnica a fost aplicata pe parul natural, acesta poate fi lasat sa creasca fara a mai fi nevoie de revopsirea periodica a radacinilor.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.